LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Du är här: FMC Agricultural Solutions / Nyheter / Artiklar / Cultivating Freedom kampanj i Ukraina

Cultivating Freedom kampanj i Ukraina

Creation date: 17 April 2023

För att stödja drabbade lantbruksföretag i ockuperade regioner.

 

Rysslands invasion av Ukraina skakade om hela världen, men kriget fortsätter, och var och en av oss bidrar till att stödja Ukraina så gott vi kan.
 
FMC klippte alla band med Ryssland så fort invasionen började. Initierade också „Codtivating freedom" kampanj i Ukraina för att stödja drabbade lantbruksföretag i ockuperade regioner.
 
Ännu en stor nyhet - FMC inleder ett samarbete med den icke-statliga organisationen The HALO Trust, som skyddar och återställer försörjningen för människor som drabbats av konflikter.
 
Säkerhet är ett av bolagets kärnvärden, så för att vägleda det är FMC glada att kunna meddela 3 % från 2023. försäljningsintäkter i Ukraina kommer att avsättas till minerad mark i de drabbade regionerna, så att HALO Trust med sådan finansiering kommer att kunna öka sin kapacitet att ta bort minor från ukrainska gårdar betydligt.
 
Vi vet alla att Ukraina är en av de viktigaste spannmålsleverantörerna, och därför är FMC mer engagerade än någonsin i att stödja ukrainskt jordbruk och bönder genom investeringar i ny teknik och nära samarbete. Lantbrukssektorn behöver hjälp för att göra dagen stabil och säker morgondag.

Använd växtskyddsmedel med försiktighet.
Läs alltid etikett och produktinformation före användning.
Observera alla varningsfraser och symboler.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.se uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.