LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Du är här: FMC Agricultural Solutions / Nyheter / Artiklar / FMC Agricultural Solutions välkomnar Lieselotte De Bruyne i den nyupprättade rollen som marknadsutvecklingschef för Norden

FMC Agricultural Solutions välkomnar Lieselotte De Bruyne i den nyupprättade rollen som marknadsutvecklingschef för Norden

Lieselotte föddes i Belgien. Med sig till FMC, förutom erfarenhet av biologiska produkter, ger hon också mycket kunskap till utmaningarna med ett framgångsrikt genomförande av IPM (Integrated Pest Management program).

Huvudfokus för denna nya roll kommer att vara att utveckla och leverera en strategi för att möta kraven på hållbara lösningar på jordbruksmarknaden och hjälpa det nordiska teamet att stödja jordbrukare i deras behov av innovativt växtskydd.

Lieselotte har en civilingenjörsexamen i bioteknik och doktorsexamen i tillämpad biologisk vetenskap från Gents universitet i Belgien.

Hon kommer från en position som Global Product Manager Plant Health på Biobest Group, där hon deltog i produktutveckling samt i lanseringen och marknadsföringen av biopesticider för växthusgrödor. Biobest Group är en av världens ledande aktörer inom biologiska bekämpningsmedel.

- Jag har en passion för hållbart jordbruk och jag är imponerad av FMC: s interna FoU och företagets produktportfölj.

- Jag är glad att vara en del av det dynamiska och kompetenta teamet i FMC: s Norden. Jag tror att min erfarenhet av att utveckla biologiska produkter kommer att hjälpa mig att förstå de utmaningar som jordbrukarna står inför inom detta område, och jag ser fram emot att bidra med nya och hållbara lösningar till lokala jordbrukare, säger Lieselotte.

Lieselotte De Bruyne började sitt nya jobb i det nordiska teamet i januari från sitt hemmakontor i Storbritannien. Senare ska Lieselotte flytta till Danmark och arbetar från den nya arbetsplatsen i Hørsholm i FMC: s europeiska utvecklingscenter.

 

 

Använd växtskyddsmedel med försiktighet.
Läs alltid etikett och produktinformation före användning.
Observera alla varningsfraser och symboler.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.se uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.