LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Du är här: FMC Agricultural Solutions / Nyheter / Artiklar / Michael Petersen Rose utsedd till Commercial Lead, Nordics

Michael Petersen Rose utsedd till Commercial Lead, Nordics

Datum: 4 november 2021

PRESSMEDDELANDE

Michael Petersen Rose tillträdde den 1 november en nyupprättad tjänst som Commercial Lead, Nordics för FMC Agricultural Solutions

Michael Petersen Rose har varit ansvarig för marknadsföring och försäljning av växtskyddsprodukter från FMC sedan bolaget under 2015 köpte det då danskägda Cheminova.
Michael var vi den tidpunkten teknisk marknadsföringschef på Cheminova och flyttade med över till FMC. Som utbildad agronom har Michael tidigare erfarenhet av både försäljnings- och rådgivningssidan inom danskt lantbruk.
 
I den nya rollen blir Michael Petersen Rose överordnat ansvarig för utveckling och implementering av kommersiella strategier för hållbara lösningar till lantbruket. Michael ska också leda det nordiska teamet till att gå till mötes och arbeta för det moderna lantbrukets krav på användning av nya innovativa växtskyddsmetoder.
 
FMC Nordics är en del av FMC Northern Europe som omfattar England, Irland, Beneluxländerna och Baltikum. Michael Rose rapporterar till Simon McMunn, Business Director, Northern Europe.
 
När Michael inte är på fältet eller besöker återförsäljare i Norden kan man hitta honom på hemmakontoret i Börkop eller i Hörsholm, på FMC:s europeiska utvecklingscenter.

 

 

Använd växtskyddsmedel med försiktighet.
Läs alltid etikett och produktinformation före användning.
Observera alla varningsfraser och symboler.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.se uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.