LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Du är här: FMC Agricultural Solutions / Nyheter / Artiklar / Sammanställ din egna FMC produktkatalog

Sammanställ din egna FMC produktkatalog

Välj information och produktsidor efter ditt behov

FMC har den senaste tiden haft en särskild fokus på utveckling av användarvänliga funktioner på hemsidan. Det är nu möjligt att sammanställa sin helt egna FMC-produktkatalog, med den informationen och uppdaterade produktsidor, som är relevant för dig och din verksamhet.

FMC uppdaterar och utvecklar hemsidan löpande

Något helt nytt är att ni nu har möjlighet, på ett enkelt och tydligt sätt, att sammanställa sin egna FMC produktkatalog  med den informationen och produktsidor, som är relevant för dig.

För att sammanställa din egna produktkatalog , markerar du enkelt de sidorna du vill skriva ut, och klickar på ”Download PDF”.  Därefter genereras en katalog med de produktsidor, som du har valt. På så sätt får du bara den informationen, som är relevant för dig, och vill du ha en utskriven version så sparar du en hel produktkatalog till fördel för de utvalda produkterna.

En online-produktkatalog ger dig en rad fördelar

Utöver att bara ta emot relevant information, utan att slippa skriva ut en hel produktkatalog, är en online produktkatalog alltid uppdaterad med de senaste siffrorna och den senaste kunskapen.

Den användarvänliga funktionen ”sammanställ din egna produktkatalog” är utformad för att säkerställa relevans, uppdaterningar och enkel åtkomst med information om FMCs produktsortiment för FMCs återförsäljare, lantbrukare, lantbrukskonsulenter, lantbruksstuderande och för andra som är intresserade för lantbruk och FMC.
 
Sammanställ din egen FMC produktkatalog här

FMC online produktkatalog innehåller som standard en fram och en baksida, en översikt över aktuella produkter och relevanta grödor, kontaktpersoner och tillväxtstadier för olika grödor.

Du kan fritt välja produktblad genom att välja produktnamn.

 

 

 

Använd växtskyddsmedel med försiktighet.
Läs alltid etikett och produktinformation före användning.
Observera alla varningsfraser och symboler.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.se uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.