LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Du är här: FMC Agricultural Solutions / Nyheter / Artiklar / Träffa FMC på Gotland i vecka 28

Träffa FMC på Gotland i vecka 28

Creation date: 05 July 2024

Nästa vecka kommer FMC att delta i flera aktiviteter på Gotland. Möt oss för ett samtal om ogräsbekämpning i olika grödor.

Årets Hallfredadag
Tisdag 9/7
Kl. 13.00 – 21.00

Träffa FMC på Årets Hallfredadag för ett samtal om ogräsbekämpning i höstraps med Centium® 36 CS och Gajus® och insektsbekämpning i höstraps med Nexide® CS och Exirel®

Se programmet här:  https://www.lansstyrelsen.se/gotland/om-oss/kalender/kalenderhandelser---gotland/2024-06-26-arets-hallfredadag


Växtodlingsresa på Gotland
Onsdag 10/7

Möt FMC på växtodlingsresa på Gotland för ett samtal om Ally® 20 SX®, CDQ® SX® och Tripali® mot vitblära i spannmål och effekter av Centium® 36 CS på vitblära i specialgrödor.

Vi börjar med att se på vitblärademon kl. 9.00 Samling vid Hörsne kyrka och så åker vi ut till demonstrationsodlingen som ligger i Johan Kolmodins fält nära platsen där vi var i fjol.


Ogräsförsök i morötter och palsternackor
Torsdag 11/7

Möt FMC i fält för visning av ogräsförsök i morötter och palsternackor på Gotland i Minor Use projektet 2024. Här ska vi prata om Centium® 36 CS och Nexide® CS i rotgrönsaker.

Använd växtskyddsmedel med försiktighet.
Läs alltid etikett och produktinformation före användning.
Observera alla varningsfraser och symboler.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.se uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.